Saturday, November 18, 2006

Seattle SuperSonics ve Utah Jazz Basketbol Maci

Mactan goruntuler Evlenme teklifi ILGINC :))
Bayan Erol TAS dedik biz ona . Zeynep tavuga kavuk diyor.

Cuma aksami Seattle SuperSonics ve Utah Jazz takimlarinin basketbol macina gittik. Birazcik gidisimizden bahsetmek istiyorum mac 7:30 basliyordu biz de 6:30 yola ciktik aksam saati trafik cok kotuydu ve park yeri yoktu. Otoparklarin hepsi dolmustu, biletlerimiz bir arkadasimizdaydi ve bizi disarda bekliyordu haliyle stres olduk tabi neyse tesadufen yolumuzun uzerindeki bir otoparka girdik iyi bir tane bos yer var ama parali tabi 2 saati $10 iyi ne yapalim yer buldukya sorun yok dedik..Bu sefer parayi nereye odeyecegimizi aradik neyse kutu gibi bir yer bulduk gittik basina kucuk anlamsiz bir kutucuk uzerinde numaralar ve kucucuk delikler var ama bakinca delik oldugu anlasilmiyor...Neyse bizden sonra birileri daha geldi ve onlara sorduk megerse arabayi park ettigimiz yerde yazili numaralar varmis gittik numaraya baktik sonra tekrar kutunun basina geldik parayi uce falan katlayip icine atiyorsun ben yanima cuzdanimi almamistim esimin yaninda da 3 dolar varmis, yanimizda Ulviye vardi (arkadasimiz) onda da $20 varmis eh aldik parayi , oradaki insanlara sorduk bozamadilar eee saatte geciyor mac basladi arkadas bekliyor (bana kalsa $3 vermek ve icinede not yazip atmakti ama benim titiz kocami olmaz dedi :)) sonradan ceza olarak $50 dolar geliyormus ) attik $20 gittik. Ama ben sinir oldum.
Utaj Jazz 'da Mehmet OKUR oynuyor, onu desteklemek icin gittik biz, ama fazla ses cikaramadik cunku kotu kotu bakiyordu Amerikalilar. Biz oglumla arada sirada Seattle Sonic'i destekledik, bu seferde bizim Turk arkadaslar bize kotu kotu bakti :))
Mehmet OKUR guzel oynadi ve onlarin takimi kazandi maci. Gecen senede kazanmislardi. Arkadaslarla mactan sonra yaptigimiz yorumlar Amerikalilarin aslinda cok ruhsuz oldugu idi. Biz takimlarimizi gonulden destekleriz sesimiz kisilir bunlarin ki yuzeysel oylesine bir desteklemeydi. Sonucta eglenceli bir gece gecirmis olduk.


Mehmet OKUR faul kullaniyor

3 comments:

Mr_TD said...

seni cok sporcu gördüm :)
bir de su sahanin ortasindan basket atma olayina girip parayi kirdinmi olay tamam.

:)
T:D

Anonymous said...

vayyy bee vayyy:=)
bizde azıcık baktık maca keske imza da alsaydınız ehuhuee...:=)
iyi tatiller

Aysin said...

Mr TD birak sahanin ortasina inmeyi cekimlerden de anlasildigi uzere bizim arkamizda duvar vardi:))

Zeynep'cim valla bizde istedik gidip imza alalim falan diye ama izin vermiyorlar ..Onceden ayarlamak gerekiyormus flan falan.))