Monday, November 13, 2006

Okulum


Hani ben burda dil ogrenmek icin okula gidiyorum ya, ne zaman Turkiyeden birileri ile konussam bana sorduklari ne yapiyorsun sorusuna kursa gidiyorum diye cevap verince ne kursu diyorlar.ilk zamanlar bicki nakis kursu diyordum:)) Simdi okula gidiyorum diyorum onada ne okulu diyorlar.
Iste bu okula gidiyorum.:)) Gittigim okulun adi Bellevue Community College. Aslinda benim gittigim devletin gocmenlere verdigi ucretsiz bir dil programi.
Sansim varmis bu donem az ogrenci gelmis o yuzden bende katilabildim. Simdilik iyi gidiyor. Ama okulum evimize uzak, sabahlari gitmek sorun olmuyorda aksamlari donerken trafik beni cok yipratiyor. Ama her sey ilim irfan icin .Ne demisler bir dil bir insan :)) Ben bunun bilincinde bir insan olarak sikayetsiz gidip geliyorum iste:))

Bir gun fotograf makinasi arabada idi cektim bende.Bu fotografta gorulen asonsor ogrenci otoparkina ait.
Benim cektigim gun hava cok kapli idi. Simdi hep kapali. :))

Bizim binanin kocaman bir penceresi var oradan bakinca Lake Washington gozukuyor.Pek belli olmamis burda ama. Uzakta gorunen agaclarin arkasinda birazcik daha bakarsan goreceksin maviligi :)) Ders yaptigimiz binadan manzara daha guzel, tenefuste gidip pencerenin yanindaki koltuklara oturuyorum manzarayi elma yiyerek seyrediyorum ...Hahaha yazinca komik geldi elma yiyerek manzara seyretmek...Elalem manzara seyrederken raki icer bende ....:)))


Uzakta uzun binalar gozukuyorya orasi Seattle.

Daha sonrada sinifimizdan bahsedecegim birazcik. Neden mi sonradan okudugumda bazi seyleri hatirlamak icin tabiki.

Sevgilerimle...

4 comments:

Mr_TD said...

tam da fotoluk hava imis yani , he he :)okulda önlük de giyuyormusunuz bari :)

Aysin said...

Evett beyaz dantelli yakada takiyorum.Mendilim her zaman temiz,cantam duzenli.ayakkabilarim boyali heheh

JTB (JourneyToBlue) said...

aysin dönmüşsünn!!!!
hoş geldin:)
okullu olmak iyidir. ben de 30 yaşımda kampüste öğrencilik yaşadım 8 yıldan sonra..
başarılar şekerim, takipteyim:)

Aysin said...

Dilara'cim bence seni takipteyim.:))Her ne kadar konusamasakta neler yaptiginizi biliyorum. Kirkindan sonra biraz zor oluyor ama okumanin yasi olmaz :))Opuyorum