Saturday, May 19, 2007

Denemeler






Gokkusagi pastasi (Kremali pasta denemelerimden ilki)


Bu aralar surekli deneme pastalar yapiyorum. Cunku yaparken cok egleniyorum. Cok seviyorum pasta yapmayi ne yapayim.
Ustelik bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum..Ben bu durumdan memnunum ama memnun olamayan kisilerde var tabiki.. Kimmis bunlar birincisi cok sevgili kocacim ve cok sevgili oglum..Herkese beni sikayet eder oldular.. Neymis efendim pastalarim cok guzel oluyormus amaaaa artik bikmislarmis.. Ben ne zaman mikserin basina gecsem neeeee yinemi pasta yapiyorsun diye korkulu gozlerle bana bakiyorlar..Ne gicik bir ev ahalisi degilmi? Benim hevesimi kirmaya calisiyorlar:)) ama ben onlara papuc birakmiyorum. Zavalli arkadaslarim da :)benim pastalarimdan nasiplerini aliyorlar ama tabi onlar ev ahalisi gibi acik sozlu olamiyorlar biksalar bile bana karsi ve her defasinda cok guzel olmus ellerine saglik diyorlar. Hatta arkadasimin esi tatli istemis oda nasil olsa Aysin yapar benim yapmama gerek yok demis:)) Iste boyle.. Calismalarim devam edecek..


Allah allah benimde ne cok soylenecek lafim varmis bu arada..














Buda ikinci denemem:) Gulen suratlar
Devami var dahaaa...

6 comments:

Anonymous said...

Ellerine sağlık arkadaşım.Ne güzel pastalar bunlar ya.Aferin sana.
Eminim çok da lezzetlilerdir.Acayip canım çekti valla.Evdekilere de söyle şımarmasınlar.Böyle güzel pastaları bulmuşlar,afiyetle yemek yerine bir de utanmadan şikayet mi ediyorlar.Keşke burda olsanda bizde tadına bakabilsek pastalarının.Ben hayatta şikayet etmem mesela.Döndüğün de hergün yap,getir istersen bi deneyelim.Bakalım şikayet ediyomuyum.Neyse çok uzattım.Hepinize bol pastalı,afiyetli,yaptığın pastalar kadar güzel ve tatlı günler diliyorum.

Anonymous said...

Gelince sanada yaparim Ferhan'cim sen hic merak etme.Dileklerin icin cook tesekkur ediyorum...Seninge gulerin tatli gecsin:))

JTB (JourneyToBlue) said...

gökkuşağı pastası ne umut dolu bir pasta olmuş.. tam bana göre. bu aralar böyle bir pasta yiyesim var aysin:))
devam... devammm..

Mr_TD said...

vayyy,pasta olayi bitmistir artik.
Artik seni de yemek bloglari arasina ekliyecegiz :D

aralarda ses ver, cok merakta birakma,

sizinkinlere selam :D
TD

Aysin said...

Dilaracimm gelmeme az kaldi,umutlarin geri gelecekse eger sana bu pastadan bir degil bin tane yapabilirim..Yeterki umutlarimiz kaybolmasin..Kendine iyi bak Dilara, uzme kendini tamam mi...

Sayin Hocam sen beni yemek bloglarina alma daha :))Yakin zamanda gorusmek uzere byee..

tipitip said...

Vay anasını, süper olmuşlar Aysincim, ellerine sağlık...