Thursday, November 30, 2006

Kar tatili.








Kar hic haber vermeden geldi bu sene. Bir kac senedir boyle kar yagmamis Seattle.

Karin basladigi saatte 3 arkadasimla birlikte Yoga dersine gidiyorduk. Keske yola cikmasaymisiz biz ne bilelim azicik yagan karda trafigin iptal olacagini. Sonradan hizlandi tabi. Bilseydik hic yola cikarmiydik ustelik kocalarimizda gitmeyin bu aksam demisti ama biz onlari dinlemedik.(her zamanki gibi) :)) Eh iste koca sozu dinlemezsen 3 saat yolda kalirsin. Ustelik derside kacirdik. Ama arabada 3 kadin eglendik de. Sarkilar soyledik,etrafa kar topu attik ama korka korka bu Amerikalilarin sagi solu belli olmazmis.:)) Yolda ilerleyemiyoruz adim adim gidiyoruz. Yanimizda bir tir duruyordu bir baktim kayiyor allahtan kayan tarafinda degildik :)) Neyse evimize geldik mahalle halki toplanmis kar topu savasi yapiyor. Eldivenlerimizi ve atkilarimizi kusanip hemen indik asagiya. Guzel bir aksam gecirdik en cok da Baris eglendi. Hala dua ediyor tekrar kar yagsin diye:))

28/11/2006

4 comments:

Mr_TD said...

böyle durumlar icin araba her zaman,tatli birseyler,ufak kutu meyvasuyu falan bir de battaniye bulundurmak lazim,eger yoksa bence en kisa sürede tamamla, Hocam demisti bana deme sonradan :)

Aysin said...

Bir daha ne zaman yagar bilinmez ama ben yine hocamin sozunu dinleyeyim.

Anonymous said...

ne güzel yaaa:) bende bende istiyorum...TD alemsin yaaa, yine yemelik 1 şeyler yazmış hihihih:P
yoga mı hımmm, devam devam....

Mine said...

çok kıskandım ben ama bu karı ! :(
geçen sene bu zamanlarda burada da yağıyordu ne güzel lapa lapa ben de sıcacık odamdan ders çalışırken keyifle, huzurla seyrediyordum. Şimdi cansıkıcı kuru bir soğuk ve arada sırada çiseleyen yağmurdan başka hiçbir şey yok :(