Saturday, November 11, 2006

Baslamisken devam:))

Turkiye'ye gitmeden onceki yazimda Eylul'un 7 Amerikaya donecegiz demisim neredeyse 2 ay olmus doneli. Birazcik bahsedeyim gecmis gunlerden.
Ankara Esenboga havalimanina indigimizde sanki yurumuyor ucuyordum. Cok guzeldi coookkk. Ama gunler o kadar hizli gecti ki hic bir sey anlamadim...Geri donerken arkamdan bir suru insan sitem etti hic bizimle gorusmedin,bize gelmedin diye. Ailemi cok ozlemistim aslinda her seyi ve herkezi cok ozlemistim. Ilk gunlerim yogun gecti. Isyerime arkadaslarimi gormeye bile 1 kez gittim. Bir kac kerede Kizilaya indim. Esim gelince de Izmir'e gittik ve gunler bitiverdi
Gecen sefer ki gelisim cok kolay olmus megerse,bu sefer cok zor oldu. Biraz daha yazarsam aglayacagim o yuzden yazmiyorum.
Aaaaa ozlemisim yazmayi ..Yazarken farkettim sanki karsimda sizler varsiniz size anlatiyorum.:))Arkadaslarim,blog arkadaslarim,kardeslerim,dostlarim ne guzel iyiki yazmaya karar vermisim.:))
Daha sonra Amerikadaki gunlerimizden de bahsederim...Bu arada Barisimin bir turk arkadasi daha oldu yasasiiinnn...Ayrintilar daha sonra:))

5 comments:

Mr_TD said...

Aferin cekirge,
islem tamam,yola devam :)

Aysin said...

Tesekkurler hocam.:))

Mr_TD said...

bi si degil :)

Anonymous said...

aysincim, öncelikle seninle ankarada buluşamadık ama dediğin gibi öncelikle ailen:) ayrıca bir dahaki sefere geldiğinde ;) ehehee..
haydi bekliyoruz komşuuu, anlatta dinleyelimmm:P
sevgiler

Aysin said...

Insallah bu sefer olur Zeynep'cim. Olmasi icin elimden geleni yapacagim. Hani siz gidiyorsunuzya kahvaltilara Ankarali bloglor olarak cok kiskaniyorum cok :))) Saka saka nasil olsa ben gelince de gideriz cok guzel olur.
Opuyorum seni