Monday, June 05, 2006

Temizlikci Kadin

Bir temizlikçi kadın, ilkokul diploması almak için dışarıdan sınavlara girmişti. Aşağıdaki sorulardan yalnızca birini doğru yanıtlayamadığı için sınavı başarıyla geçemedi. Öğretmenin sorduğu sorular ve temizlikçi kadının yanıtları şöyleydi:
Soru: Mide ne iş yapar?
Yanıt: Sindirim yapar.
Soru: Akciğer ne iş yapar?
Yanıt: Solunum yapar.
Soru: Kalp ne iş yapar?
Yanıt: Dolaşım yapar.
Soru: Beyin ne iş yapar?
Yanıt: Kapıcılık yapar...•


(Butun Dunya dergisinden alinmadir)

6 comments:

Anonymous said...

Çok aktif gördüm seni arkadaşım ya.Günlerdir yoğunluktan senin sayfana bakmaya fırsatım olmuyordu,bide hep aynı sayfaya bakmaktan sıkılmıştım artık.Nasılsa güncellememiştir yine bu tembel diyordum.Ama bide baktım ki tatatatammm...Canım ya ne güzel haberler bunlar.Ağustosta dönmenize çok sevindim.İngilizce derslerinin bitmesine de çok sevindim tabi,artık hergün senden haber alabileceğiz nihayet.Telaffuzunu da geldiğinde görürüz artık:)Ama eminim eskisinden iyidir:))Hepinizi çok öpüyorum,kendinize çok iyi bakın.

tipitip said...

Gerçekten Aysincim, masallahın var bu aralar, nazar değmesin tü tü tü....Her gün bir post...
Fıkra hoşmuş, patronum bugün beni "yuh artık bukadar da olmaz ki" dedirtecek kadar sinir ederken, "lanet olsun çekip gitsem, niye çekiyorum ki ben bu adamı" diye düşünürken, güldürdün beni :)
Sevgiler

tipitip said...

Bu arada Barıs'a da teşekkürler, sevgiler :)

Aysin said...

Arkadssim kendime geldim o yuzden burdayim..Telaffuz super canim...Artik bana gulemeyeceksin heheh:))Sen ne zaman mudur oluyordun..Opuyorum seni...


Tipitip'cim merhaba artik hurum insallah burda olacagim artik..Sevindim bende sevindigine ,ben bir ara Istanbula gelirsem senin patronu bir goreyim.:))

Barisa soyledim tesekkur ettigini pek bi sevindi...Yaptigiyla gurur duydugunu gordum gozlerinden,belkide sen biliyordun ama cocuk iste yazmak istedi bende yaz dedim :)))Sevgiler...

tipitip said...

Aysincim, bilmiyordum valla...Pek bi işime yaradı, bizim Ivy artık zengin bir dul :)

Aysin said...

Bunu duyunca daha da cok sevinecektir...Artik sana butun hileleri ogretmek icin seferber olur:))