Monday, May 08, 2006

Bos vakitten istifade



Artik yeni bir sayfa yapmamin zamani geldi dedim oturdum bilgisayarin basina ..Bende sIkIldim ayni sayfaya bak bak..Ne deseniz haklisiniz ...
Ama sebeblerim var, hafta ici cok yogun oluyorum.Evden sabah cikip saat 3 gibi eve geliyorum.Aksam yemegi, Baris,ev isleri falan derken yazmaya hic vaktim olmuyor.Haftada 2 gun Jazzercise gidiyorum.Baris yuzmege baslamisti benim neyim eksik oglumdan bende basladim haftada 2 gunde yuzmeye gidiyorum, eeeee derslerde var yapilacak..
Inanin alisverise bile cikamiyorum vakitsizlikten ve en cokta buna uzuluyorum:))...Bu is en cok kocami sevindiriyor tabi...:))
Hafta sonuda gezmeye gidiyoruz gec geliyoruz ..Yorgunluktan site kullanilamaz hale geldi:))Bu aciklamalardan sonra
hafta sonu kesfe ciktik.Deniz kenarinda bir park varmis gidip onun kesfini yaptik.Geziyoruz bir yandanda soyleniyoruz ,neden bizim Turkiyemiz'de boyle yerler yok diye.Fotograflara bakinca ne demek istedigimi anliyorsunuzdur.Gozunuzun gordugu her yerde yesillik var.Yesil olmayan bos bir alan yok..Birde hep tek katli evler ama etrafta hic insan yok ..Evlerin konumlari cok guzel deniz manzarali ama bir allahin kulu yokki balkona yada bahceye otursun..







































Parkin resimlerini bir sonraki postinge sakliyorum.








8 comments:

Anonymous said...

Şükür kavuşturana arkadaşım.Biyseydim daha önce atardım fırçamı.Tamam anladık yoğunsun,yüzüyosun,ingilizce öğreniyosun ama bizde bekliyoruz burda dimi ama.Hem sen becerikli kadınsındır halledersin hepsini de.Valla bu arada acayip kıskandım yine seni:)))Yüzüyosun,geziyosun...Şaka,şaka tadını çıkar arkadaşım.Yakışır sana.Sen şimdi orda gez,döndüğünde de burda birlikte gezeriz inşallah.Çok öpüyorum hepinizi.Bu arada sınav birincisi oldum:))Hani merak edersin diye söylüyorum.

Mr_TD said...

bende nerelerde bu aysin diye soruyordum kendime,neyse sonunda ses cikti.

Günleri dolu dolu gecirdigine sevindim,artik bahar geldi , sokaklara düsmek lazim.

Yamac parasütü olan resim cok güzel,yine esinmi cekti, he he :-)

slmlar
TD

Aysin said...

Ferhan'cim ben senden oyle bir sonuc bekliyordum zaten canim..Tebrik ederim seni..Tu tutu masallah sana..Oraya gelince kim tutar beni allah bilir artik..Kendini hazirla:))eee sen ne zaman mudur oluyorsun:))


TD cim sukur kavusturana :))Gunlerim dolu dolu geciyor da bende aksamlari kendimden geciyorum :))O parasutlu resmi ben cektim ama esim begenmedi parasutlu adam ortada kalmismis yanda olsa daha iyi olurmus falan falan:)))
Senin begendigine sevindim:))Esime hava atayim biraz :))

Mr_TD said...

at at, hocan kim seni dimi yani :-)

tipitip said...

Artık yazmayacaksın diye düşünmeye başlamıştım...Demek resimdeki yerlerde dolaşmaktan, yüzmekten vakit kalmamış yazmaya :)
Resimler gerçekten çok güzel. Tıkış tepiş, dipdibe binalardan bunaldım artık ben, bir tek balkonumda nefes alabiliyorum sanki...Nereye varacak bu çarpık şehirleşmenin sonu bilmem.

Mr_TD said...

hadi bakalim bu haftayi da bir postingle gecirttirdin :-)

farketmedim zannet me,ben ckatirmadan da olsa takipdeyim :-)

Anonymous said...

aysin'cim ama biz seni özledik, apartmanın kapısına duyuru asacaktım:D
fotoğraflar ne kadar güzeller ellerine sağlık, ayrıca o güzelim manzara da mangal yapılmaz mı sonra güzel 1 masa kurulup mumlar şarap ohhh...
hoşgeldin...

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Mazda mx6 + nebraska Backyard hot tub patio http://www.broadband-phone-1.info/scholarship.html College scholarships high school juniors esl scholarships Laptop computer reviews comparing pdas computer scholarship native american