Thursday, March 09, 2006

Caylar benden..

Bugun caylar benden...Evet ben ismarliyorum caylari.Hadi kendinize birer cay soyleyin gelince hesaplasiriz.:))Kutlamalar devam edecek aksam da size bira yada raki ismarlayacagim ..
Tatatata evet Level 3'e gectim.Gerci tahmin ediyordum ama yinede heyecanlandim bugun:))Sertifikalarimizi alirken fotograf cektirmeden olmazdi tabi..Pazartesi de parti var hepiniz davetlisiniz..

Arkadaslarimin cogu meksikali ve asyali....Birazda Rus vardi bu donem..Sinifta hatta okulda tek Turk benim..Eh bunun hakkini vermek lazim ama degil mi..Fotograftaki bayanlardan sadece 2 kisi bu sene gelmis Amerika'ya digerlerinin gelis sureleri ,en az olani 2 yil en cok olani 6 yil...Hehehe tabiki o iki kisiden biri benim:))

Eh sertifikayi alinca hakkini vermek lazim ama degil mi?Biraz daha mi yukarimi kaldirsaydim acaba pek gozukmuyormu ne?:))Bu siniftaki ogretmenim cok tatliydi.Yasli olmasina ragmen hala dinc ve cok calisiyor..Calismaktan hic bikmayan birisi.. Gerci bugun cok fotograf cekemedim ama parti de cok cekip size gostermek isterim..

Sevgiler...

14 comments:

Anonymous said...

canım çok sevindim gözün aydın olsun tebrikler öpüyorum afferin sana bizim arkadaşımızada bu yakışır amerikadaki gururumuz.

Anonymous said...

Türkiye seninle gurur duyuyor.Süpersin Ayşin.Aferin sana.Başarılarının devamını bekliyor,seni izlemeye devam ediyoruz.Öptüm seni...

Anonymous said...

aysin'cim bende çok sevindim:))
tebrik ederim seni....
tamam geliriz ama adres neydi tam olarak:DD
iyi haftasonları...
cok guzel 1 haber cokkk:DD

Mr_TD said...

tebrikler,
bir dahaki level da Türk bayragi ile cektirisin , he he :-)

zynep organizasyonu yapmaya baslamis, voltron un depoyu doldularim o zaman , hazir bulunsun.

Anonymous said...

ayşincim tebrik ederim seni yanlız o resimde seni göremedim keşke masaya çıksaymışsın :))) şaka şaka canımm

Anonymous said...

ismi olmayan mesaj benden ayşin yaşlılık işte adımı yazmayı unutmuşum :))

Anonymous said...

merhaba,
Ben de dil kursuna gitmek istiyorum, okulun adini yazabilirmisin?

Aysin said...

Herkeze guzel dileklerinden dolayi tesekkur ederim..

Mr_TD said...

yokmu baklava falan kutlamalik, söyle ortada olsa lüp lüp :-)

Aysin ya , iyi gecirttirdin yani bu kutlamayi,bir-iki cayla.

Aysin said...

Mr TD. aslinda vardi ama kalmadi hepsini yedik bitirdik..Ama senin icin yine acarim ben baklava.Cevizli mi olsun yoksa fistikli mi?:)

Mr_TD said...

cevizli,fistikli olunce fazla yiyemem :-)

Aysin said...

Tamam,cevizim bitti alinca yapip seni cagiririm.Ok.:))

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Big dick tgirls Harley sidecar t-shirt Best price on dell laptop how to remove color from hair Homemade waxing for hair removal Swing dance clubs southern california impounding cars nj Affordable laser hair removal picture Hair spray removal sports tennis tournaments Laser eye surgery procedure oahu Registered agent for farmers insurance in virginia Cosmetics international cosmetic products report Laser hair removal long island Orchard bank pay bills online pain medications Zyban and sex

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. http://www.aquamarine-jewelry-sets.info Vitamin c in fruits and vegetables Computer game online preschool patent sell timeshare van floor mats pictures buick lesabre nikki benz online forex trading