Wednesday, March 01, 2006

Bahar...



Bahar burada etkisini gostermeye basladi...
Sabah okula giderken ilk once gunes selam verdi bana..Sozlestik onunla eger oglene kadar bir yere gitmezse birlikte gezecegiz.:))Oglen geldigimde burdaydi gitmemisti... Sozunde durdu yani...
Bu cicekler balkonumdaki cicekler...











Bugun saat 12 gibi geldim okuldan .Iceri girip daha elimdeki kitaplari birakmadan hemen Ince Saz cd'sini koydum muzik setine..Cd lerim geldiginden beri cok mutluyum...Cok sevdim ben onlari solist'i Dilek Turkan'in cok sade bir sesi var sizi hemen kendine cekiveriyor...
Sonra hemen bilgisayari actim kitaplarimi biraktim..:)) Camlari,kapilari actim bahar iceri girsin diye..Mutfaga gidip kendime dun yaptigim pogacalardan aldim,ama nasil guzel olmuslar tahmin edemezsiniz ,bu sefer evdeki erkekler cok begendiler :))..Iki tane goturdum ohh afiyet olsun..
Dun aksam kendime notlar yazdim tatli yeme,birazcik sabret en azindan simdilik ))diye ,mutfakta buzdolabinin ustune ve kilere astim...Ne biliyim belki faydasi olur..Uzuluyorum ,neden biliyormusunuz haftada 5 gun en az bir saat spor yapiyorum sonrada tatli yiyiyorum olmazki canim boyle..Tamam sporun cok faydasi oldu ama tatli yemesem daha da olacak..Belli bir yastan sonra aldiginiz kilolari veremiyorsunuz ..Bayanlar dikkat...35 yasindan sonra aldiginiz kilolar uzerinizde kaliyor, 40 dan :(( sonra da vermesi cok zor...DIKKAT!

Gelirken sitenin icindeki agaclari gordum tomurcuklanmaya baslamislardi...Disarda ki gunes beni cagirdi hani seninle gezecektik evde ne isin var, hadi cik disari dedi...Haklisin dedim kot montumu ve fotograf makinami aldim hemen ciktim...Derin derin nefes aldim ,gunesle sarildik,opustuk kol kola yuruduk...iste bu yolda ..Sitenin yanindan gecen cok guzel bir yuruyus yolu var kilometrelerce uzunlukta..Guzel havalarda bisiklete biniyoruz bu yolda..Dere kenarindan yesillikler icinde yuruyorsunuz..Ortalik yesillensin bir de o zaman fotograflarini gosteririm..
Tomurcuklanmis agaclar...Cok guzel bir goruntu olusturuyor sitede..

Sevgiler..

6 comments:

Anonymous said...

Ayşin,ne güzel fotoğraflar bunlar,ne de güzel anlatmışsın bize baharı.Daha Ankara'ya bahar gelmedi ama sayende taa içimizde hissettik baharla birlikte gelen o güzel duyguları.Harikasın.Fazla kilolarada çok fazla takma kafanı,sen her zaman incecik ve güzelsin benim güzel arkadaşım:)

Mr_TD said...

Günaydin Aysin,
herkes uyuyor galiba daha,
bahar sizin oralara gercekten gelmis, biz daha gecisi yapamadik, magazalar da gecis oldu kismen ama havalar pek takilmiyor bu olaya.Su an disarsi , bakayim, -1 derece , sabah 8de.Biraz kar da gelecek diyorlar.bakalim hayirlisi.
Güzel resimlere devam :-)

slmlar
TD

Anonymous said...

ayy aysin:))

o kadar güzel anlatmışsın ki ve fotoğraflar, o bahar dalları...
bende sabırsızlıkla bekliyorum baharı...

hepimize mutluluk getirsin bahar:)))

anlatım süperdi, özellikle "güneşle sarıldık ve kol kola yürüdük" bölümü....
sevgiler:D

Mr_TD said...

simartmayin bakiyim cekirgeyi.
aaaaaaa

Anonymous said...

şımarsın yaaaa, sayın hocamız sen çikolataları koyunca ii demi:)) güzel çekmiş, güzelde yazmış, şımar Aysin....ehuuhehhehehe:)

Aysin said...

Ferhan'cim tesekkur ederim..Sendeki guzel duygulari hissedebiliyorum canim arkadasim..Senin kadar ince olmasamda fena sayilmam :))Opuyorum seni kocaman hemde...

Mr.TD.agzim kulaklarimda bugun.Fotograflari begendigine sevindim..Sende selam soyle sevgiline...

Zeynep'cim senin anlatimin kadar guzel degil ama idare eder iste...Sana yetismem icin bir firin ekmek yemem gerek diye dusunuyorum..
Evet mutluluklar bizimle olsun her zaman..
Benim simarmami sagladigin icin ayrica tesekkur ederim..Ankaraya selamlar..Opuyorum guzel yanaklarindan:))